Lovpakke

BIL - KØREKORT LOVPAKKE

Billigste og bedste Kørekort lovpakke på Frederiksberg og København

Unique Drive Trafikskole gør det nemmere, hurtigere og mere overkommeligt for alle der ønsker at få et billigt kørekort i København. I Unique Drive Trafikskole tilbyder vi en fleksibel lovpakke om kørekort i København og ønsker at skabe et mere tilgængeligt og fleksibelt kørekortssystem, som er tilpasset elevernes individuelle behov. Det er vores mål at støtte og motivere flere unge mennesker ved at tilbyde fleksible køretider og et bredt udvalg af billige kørekortmuligheder.

Erfarne og dygtige Kørelærere

Hos Unique Drive Trafikskole vores erfarne og certificerede kørelærere vil vejlede dig gennem hele uddannelsesforløbet og sørge for, at du får den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at bestå både teori- og køreprøverne.

ALMINDELIG LOVPAKKE

10.499 kr.

Lovpakken indeholder alle lovpligtige elementer.
 • Ubegrænset teori (max 1 år)
 • Ubegrænset evaluerende teoriprøver (1 år)
 • Manøvrebane inkl. 4 kørelektioner + baneleje
 • Glatbaneleje inkl. 4 kørelektioner + baneleje
 • 16 kørelektioner på vej (24 kørelektioner i alt)

Normalpris 13.000 kr

Lovpakke kørekort til kat. B - Hvad får du?

Lovpakke kørekort | Københavns Bedste Køreskole | Bedste Køreskole i Københavns | Bedste Køreskole
 • Teoriundervisning: Gennemgang af færdselsregler, tavler, sikkerhed og køretøjets funktioner baseret på opdateret og lovpligtig undervisningsmateriale.
 • Kørselsundervisning: Tryg og professionel kørselsundervisning i vores moderne, miljøvenlige og sikre biler. Vores erfarne kørelærere sikrer, at du udvikler de nødvendige færdigheder og får tillid til at køre sikkert på vejene.
 • Manøvretræning: Kørsel på manøvrebanen og glatbanen , herunder parkering vendinger og andre vigtige elementer, der er nødvendige for at mestre køretøjet.
 • Teoriprøveforberedelse: Online træning og øvelser til at forberede dig til teoriprøven, så du består med det samme.
 • Køreprøveforberedelse: Inden din køreprøve får du øvet dine kørefærdigheder. Vi sørger for den rette rådgivning, så du er klar til at bestå køreprøven ved første forsøg.

Eneste køreskole med ingen skjulte gebyrer!

Unique Drive Trafikskole tilbyder lovpakke til bil kørekort til konkurrencedygtige priser i København. Unique Drive Trafikskole er det perfekte valg for dig, hvis du har en lav indkomst og et stramt budget, fordi vi ikke opkræver nogen skjulte gebyrer. Vi opkræver ingen administrative gebyrer. Vi er eneste køreskole, der ikke tager gebyrer for at booke teoriprøve og køreprøve. Unique Drive Trafikskole tilbyder gratis login til evaluerende teoriprøver og vi bestiller dine teori og praktiske prøver helt gratis. Vores billig kørekort lovpakke gør det mere økonomisk overkommeligt for vores elever, netop fordi vi ikke tager ekspeditionsgebyrer. Vi har også en afbetalings løsning, som er helt gebyrfri. 

Køretider i København, der passer lige dig!

En af nøgleelementerne i lovpakke om kørekort er indførelsen af en fleksibel køretidsordning. Traditionelt har køretimer været fastlagt i bestemte tidsperioder, som ikke altid passer godt til elevernes individuelle skemaer på grund af deres arbejde og studie. Vi har forståelse for, at mange kan have travlt med arbejde eller studie og ikke kan betale ekstra for køretimer efter kl. 16.00. Hos Unique Drive Trafikskole indfører vi fleksible køretider, og giver eleverne nu mulighed for at planlægge deres køretimer på tidspunkter, der passer bedst til dem.

Fleksibilitet og individuelle køretimer

Hos Unique Drive Trafikskole får du muligheden for at planlægge dine køretimer tidlige morgener, sene aftener eller endda weekender. Københavns billigste køreskole opkræver ingen tillæg eller gebyrer efter kl. 16.00 og heller ikke i weekenderne og helligdage.

Bil kørekort lovpakke på Frederiksberg og København med fokus på kvalitet og sikkerhed

Derudover hos Unique Drive Trafikskole vil lovpakken om kørekort fokusere på at styrke køreundervisning og vejledning for køreelever.  Der er indført et øget fokus på trafiksikkerhed og kørekultur, og der vil være større mulighed for at deltage i alle lovpligtige kørekort lektioner for at forbedre elevers kørefærdigheder og viden.  
 • Unique Drive Trafikskole underviser derfor i små hold, så den enkelte elev er i fokus og trygt får den optimale læring. Teoriundervisning er flere gange om ugen, hvor du er velkommen til et gratis og uforpligtende intromøde hver onsdag kl. 17.00 og hver søndag kl. 13.00.  
 • Billig kørekortpriser på alle typer kørekort
  Udover kørekort lovpakke til bil, tilbyder vi lynkursus kørekort, ombytning af kørekort, generhverv kørekort samt kørsel forbud m.v.  Unique Drive Trafikskole tilbyder også kørekort med automatgear, hvis du ønsker at tage kørekort med automatgear, er vi her for at hjælpe dig med at opnå det på en nem og økonomisk måde.Alle lovpakker gælder i et år.
 • Fast lav pris på lovpakken – hos os ved du, hvad du får 
  Tilmeld BIL KØREKORT LOVPAKKE til kun 10.499 kr.   Tag en ven med og spar yderligere 500 kr  

Køreprøve uden ventetid !

Unique Drive Trafikskole sørger for at du hurtigt får kørekort. Der er ingen ventetider på teoriprøve og køreprøve, da vi sørger for at booke i god tid.

HERUDOVER SKAL DER PÅREGNES UDGIFTER TIL:

Lægeerklæring 350-700,-
Førstehjælpskursus800,-
Prøvegebyr til staten1170,-
Leje af skolevogn til køreprøven inkl. forsikring 1400,-
Ekstra kørelektioner a 45 min. 450,-
Teoribog299,-