Nørrebro Køreskole

Unique Drive Trafikskole ligger lige I hjertet på Frederiksberg og Nørrebro. Derfor kan du trygt vælge vores køreskole, hvis du bor på Nørrebro. Vi er tæt på Nørrebro station og der er gode muligheder for at benytte offentlig transport til vores køreskole lokaler. Fra Nørrebros Runddel kan man tage linie 18 mod Frihedens Station og der er max to stoppesteder til køreskolen tæt på Nørrebro. Ønsker du at cykle, så tager det kun få minutter at komme til køreskolen. Vores centrale beliggenhed gør os til en unik køreskole. Vælger du at tage metro, så er vi få minutters gang fra Nuuks Plads Metrostation. Så søger du en køreskole på Nørrebro, så kom til Unique Drive Trafikskole.

Gebyrfri Køreskole
Unique Drive Trafikskole er stolte over at vi ikke har noget form for ekstra gebyrer. Vi kan godt forstå, at det er dyre inflationstider og derfor har vi valgt at fjerne alle ekstra gebyrer. Det giver alle elever mulighed for at tage et billigt kørekort. Vi har mange års erfaring indenfor kørekort og vi er specialister indenfor kørekort undervisning. Vores dygtige kørelærere er meget tålmodige og professionelle og tager imod alle nybegyndere med venlighed .

Overvejer du at tage kørekort tæt på Nørrebro, så er vi køreskolen. Kom til gratis og uforpligtende intromøde hver onsdag kl. 1700 og søndag kl. 1300.

Andre grene af køreskoler