Østerbro Køreskole

For mange kan det være svært at vælge en god køreskole. Selvfølgelig spiller kørekortpriser og beliggenhed en væsentlig rolle, hvis du skal vælge en køreskole på Østerbro.Unique Drive Trafikskole ligger meget central og er tæt på Østerbro. Derfor kan du trygt vælge vores køreskole, hvis du bor på Østerbro.

Unique Drive Trafikskole har høj beståelseprocent og tilbyder billig kørekort lovpakker. Såfremt du bor på Østerbro, har du en unik mulighed for at vælge Østerbros billigste og bedste køreskole. Der er gode transportmuligheder for at at komme fra Østerbro til vores køreskole. Du kan tage linie 18 fra Nordhavn station eller hvis du bor tæt på Jagtvej. Køreskolen ligger tæt på Nuuks Plads Metro station og der er gode muligheder for at benytte offentlig transport til vores køreskole. Ønsker du at cykle, så tager det kun få minutter at komme til køreskolen. Vores centrale beliggenhed gør os til en unik køreskole. Vælger du at tage metro, så er vi få minutters gang fra Nuuks Plads Metrostation.
Så søger du en køreskole tæt på Østerbro , så er du velkommen til at kontakte Unique Drive Trafikskole.

Unique Drive Trafikskole- Køreskolen uden skjulte gebyrer.

Unique Drive Trafikskole er stolte over at køreskolen ikke pålægger ekstra gebyrer. Vi kan godt forstå, at det kan være dyrt at tage kørekort og derfor har vi valgt at fjerne alle ekstra gebyrer og tillægspriser. Det giver alle mulighed for at tage et billigt kørekort. Vi har mange års erfaring indenfor kørekort og vi er specialister indenfor kørekort undervisning. Vores dygtige kørelærere er meget tålmodige og professionelle og er klar til at tage imod alle med et smil.

Unique Drive Trafikskole er lige noget for dig, hvis du bor eller arbejder på Østerbro, Kom til gratis og uforpligtende intromøde hver onsdag kl. 1700 og søndag kl. 1300.

Andre grene af køreskoler