Bedste kørekort Trafikskole

Unique Drive- En køreskole med Fokus på Sikkerhed og Kvalitet

Søger du efter en tryg og sikker introduktion til bilens verden? Så er Unique Drive det perfekte valg for dig. Her lærer du hurtigt og nemt at køre bil. Vores erfarne instruktører er dygtige og dedikeret til at undervise og vil give dig den bedste oplevelse, mens du lærer at køre bil på en sikker måde.

Vil du have Frederiksbergs bedste og billigste kørekort?

Så er vi køreskolen! Unique Drive Trafikskole tilbyder køreeleverne en fremragende køreuddannelse uden ekstra gebyrer eller overraskelser. Alle skal have råd til at tage kørekort. Vi har derfor valgt at undlade at opkræve visse gebyrer, der normalt er forbundet med køreuddannelse . Du kan også afbetale udgifter til kørekortet over flere omgange. Tag en ven med til at tage kørekortet hos os og spar yderligere 500 kr.

MÅLRETTET UNDERVISNING MED KVALITET

Hos Unique Drive lægger vi stor vægt på sikkerhed og kvalitet i alle vores undervisningsforløb. Som en af de bedste køreskoler, giver vi eleverne solide kørefærdigheder og viden om trafikregler. Vi arbejder derfor målrettet for at give dig den optimale oplevelse. Hvem siger det skal være kedeligt at lære om teori og køreregler? Hos Unique Drive Trafikskole giver vi eleverne en grundig viden om trafikregler og sikker kørselsteknikker på en sjov måde, så du faktisk lærer hvad vi underviser. Vi har derfor Storkøbenhavns største beståelsesprocent.

Unique Drive Trafikskole tilbyder målrettet kørekort undervisning til både nybegyndere og erfarne bilister, der ønsker at forbedre deres kørefærdigheder. Her får du mulighed for at øve dig i både teori og praksis, og vores instruktører er altid klar til at give dig den rette køreundervisning.

Al undervisning samme sted

Hos Unique Drive trafikskole tilbyder vi al undervisning under samme tag. Du får teoriundervisning og førstehjælpskursus samme sted.

INGEN SKJULTE GEBYRER

Unique Drive Trafikskole opkræver ikke følgende skjulte gebyrer:

  • Administrationsgebyrer
  • Teoriprøve booking
  • Praktiskprøve booking
  • Aftenkøretimer
  • Weekendkøretimer

Sådan kan du spare mindst 6500,-. Det eneste du skal gøre, er at tage dit kørekort hos Unique Drive trafikskole. Vi sparer eleverne mange penge og gøre det lettere for dem at planlægge deres køreuddannelse uden at skulle bekymre sig om ekstra omkostninger. Vi lover dig, at der er ingen skjulte gebyrer.

Dygtige professionelle undervisere og Billige Priser på Kørekort

Selvom vi har fair og billige priser på kørekort I Frederiksberg og Københavns omegn, så går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vores kørelærere er professionelle og får løbende relevante kurser og efteruddannelse, så vi sørger for at du får den læring, der er nødvendig under køreuddannelsen. Du får en kørelærer, der passer til dine læringsbehov.

Vores dygtige kørelærere er med dig hele vejen, fra dit første køretime til du hurtigt får dit kørekort. Vi sørger for det bliver trygt og billigt uden skjulte gebyrer. Hos Unique Drive stræber vi efter at give dig den bedste køreoplevelse og sikre, at du føler dig tryg og sikker i bilen, når du har bestået din køreprøve. Vi vil være med dig hele vejen, fra din første køretime til din sidste køreprøve, og vi vil gøre alt for at give dig den bedst mulige start på din kørerejse.

ER DU TIL MANUALGEAR ELLER AUTOMATGEAR?

Unique Drive Trafikskole tilbyder undervisning i både manual- og automatgear kørekort. Biler med manualgear kræver gearskift og kræver en vis grad af koordination og teknisk kunnen. Automatgear biler nemmere at køre og kræver mindre fokus på gearskift. Hos Unique Drive trafikskole kan elever vælge mellem undervisning i både manual- og automatgear kørekort. Hvis du vælger automatgear, vil du lære at køre en bil med automatgearkasse, som kræver mindre teknisk kunnen og koordination end en bil med manualgearkasse.

Det betyder, at du kan fokusere mere på at lære at køre sikkert og hensynsfuldt på vejene. Vælger du kørekort med manual gear, så får du tilsvarende undervisning og vil lære at køre en bil med manuel gearkasse. Du lærer hvordan gearkassen fungerer, og hvordan man skifter gear i forskellige situationer. Husk der er flest biler med manual gear også i resten af verden og med manualgear kørekort kan du køre med biler med både manual gearkasse og automat gearkasse. Uanset hvilket kørekort du vælger, kan du være sikker på at få en høj kvalitet af undervisning hos Unique Drive trafikskole.

Vi har erfarne og professionelle kørelærere, der er uddannet til at undervise i både manual- og automatgear kørekort. Undervisningen er tilpasset den enkelte elevs niveau og behov, og vi hjælper dig med at lære at køre sikkert og ansvarligt på vejene.

BILER MED TOP MODERNE UDSTYR

Vores biler er udstyret med den nyeste teknologi og vi sikrer løbende at deres service er i orden. Vi går nemlig op i at du kører behageligt og sikkert. Vi går ikke på kompromis med kvalitet.

Lynkørekort- for dig der har travlt!

Lynkursus- hurtigt, nemt og billigt kørekort

Unique Drive trafikskole tilbyde